Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  19/04/2019

La fira Pallejà al carrer torna diumenge 5 de maig

  • Fira Pallejà al carrer

    Fira Pallejà al carrer

12/04/2019

Entitats i comerços locals hi participaran per a mostrar a la ciutadania els seus productes i serveis

Diumenge dia 5 de maig se celebrarà una nova edició de la fira Pallejà al carrer, organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i l’associació Comerç Pallejà. Es tracta d’una iniciativa que vol fomentar el comerç  de proximitat i ser un punt de trobada per a les entitats i col·lectius locals.

 

Un any més, l’avinguda Prat de la Riba i la plaça del Castell s’ompliran de parades dels comerços, entitats i establiments de restauració per a mostrar els productes i serveis que ofereixen a la ciutadania.

 

La fira es complementa amb un programa d’activitats destinades a un públic divers. El parc de la Molinada acollirà tallers de natura, de construccions efímeres, d’orelles bestials i també pinta-cares per als infants. A la carpa de medi ambient s’oferirà la possibilitat d’ampliar els coneixements sobre l’energia fotovoltaica. Hi haurà també inflables, un rocòdrom amb tirolina i animació itinerant per tot el recinte firal. No faltaran exhibicions esportives, de castells, una cercavila amb els Gegants de Pallejà i una desfilada canina. Hi haurà també actuacions com la del Cor Jove de l’Institut o la del grup 37 grados, una banda de versions que amb el seu concert pràcticament tancarà la jornada.  


Informació relacionada


Data de modificació: 12/04/2019 14:06:06