Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:19  |  19/04/2019

Nova campanya mòbil de donació de sang

  • Ajuda'ns a salvar vides

    Ajuda'ns a salvar vides

12/04/2019

El proper dimarts 16 d’abril una unitat del Banc de Sang i Teixits s’instal·larà a l’edifici del Castell de 17 a 21 hores

Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits visitarà Pallejà el proper dimarts dia 16 d’abril. Aquesta s’ubicarà a l’edifici del Castell (avinguda Prat de la Riba, 10) de 17 a 21 hores. Les persones que vulguin participar en aquesta campanya poden apropar-s’hi dins aquest horari identificant-se amb el DNI, NIE, passaport o permís de conduir. En cas d’estar registrat al Banc de Sang, és suficient amb presentar el carnet de donant o amb qualsevol altre document que inclogui el nom i cognom.

 

Es recorda a la ciutadania que poden donar sang totes les persones  majors de 18 anys i menors de 70, que pesin més de 50 quilos i es trobin bé de salut. Les dones poden donar un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre, sempre i quan entre donació i donació passin com a mínim dos mesos. Tant per a la seguretat del donant com del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina. Per poder donar sang, no és necessari estar en dejú i es pot fer encara que es tingui el colesterol elevat o es prenguin alguns dels medicaments més freqüents.


Informació relacionada


Data de modificació: 12/04/2019 14:03:53