Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:16  |  15/09/2019

Garantint el dret a un bon etiquetatge dels aliments

  • L'etiquetatge dels aliments, garantia de seguretat

    L'etiquetatge dels aliments, garantia de seguretat

15/03/2019

Pallejà s’adhereix a una campanya que organitza la Diputació de Barcelona amb motiu del Dia Mundial dels Drets del Consumidor

Avui divendres, 15 de març, se celebra el Dia Mundial dels Drets del Consumidor. Coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament de Pallejà se suma a la campanya que organitza la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona, i que aquest any se centra en fomentar un bon etiquetatge dels productes alimentaris frescos.

 

La iniciativa pretén incidir en la  necessitat de facilitar als consumidors tota la informació essencial sobre la composició dels productes alimentaris d'una manera fàcil d’entendre i que no presenti dubtes. Així mateix, els productors, fabricants i comercialitzadors poden afegir-hi altres dades que considerin d’interès sempre i quan aquestes siguin clares i no comportin engany. El que pretén la normativa és que la informació inclosa en les etiquetes proporcioni un millor coneixement del producte que permeti al consumidor final una millor elecció de compra en funció de les seves preferències.

 

Des de l’Ajuntament es recorda a la ciutadania que existeix un Servei Municipal de Consum al que poden accedir totes aquelles persones que necessitin resoldre els seus dubtes sobre qualsevol aspecte relacionat amb els seus drets com a consumidors. El seu horari d’atenció és els dilluns al matí, de 9 a 14 hores, i els dijous de 9 a 14 i de 16 a 19 hores.En el marc de la campanya “L'etiquetatge dels aliments, garantia de seguretat", el Servei Municipal de Consum posa a disposició dels pallejanencs i pallejanenques informació sobre els drets dels usuaris a saber allò que mengen.


Informació relacionada


Data de modificació: 15/03/2019 08:45:17