Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

19:04  |  19/04/2019

Pallejà dedica el mes de març a les dones

  • Dia de la Dona 2018

    Dia de la Dona 2018

08/03/2019

L’Ajuntament se suma a la vaga feminista del dia 8 de març i paralitzarà l’activitat de 13 a 15 hores, garantint els serveis mínims

Amb la voluntat de commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora i reivindicar la igualtat d’oportunitats, l’Ajuntament de Pallejà se suma avui divendres 8 de març a la vaga feminista convocada a nivell mundial. Es farà la lectura del manifest a les 12 hores i una aturada de l’activitat de 13 a 15 hores, tot i que el consistori seguirà funcionant amb serveis mínims.

 

Pallejà, però, no vol limitar a un únic dia la celebració i ha previst organitzar tot un mes ple de propostes destinades, principalment, a les dones. El passat dilluns es va inaugurar una exposició anomenada ‘Rebels amb causa’ que es podrà visita fins al proper 31 de març. Dimarts dia 5 de març es va presentar un mural al Casal de la Gent Gran amb un collage format per històries de vida de grans dones. La sessió del club de lectura dels Barrufets també va aprofitar la proximitat de la celebració del dia de la dona per parlar en clau de gènere del conte ‘Les Bruixes’, de Soledad Candel, Mercedes Garín i Trinidad López i fer referència al paper de la dona en èpoques passades.

 

Pel que fa a les activitats previstes per als propers dies, dissabte 9 de març hi haurà un taller d’Scrap de 10 a 13.30 hores i el dia 16 un de risoteràpia de 10 a 12 hores. Per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament a l’edifici de La Molinada. També caldrà sol·licitar una plaça per assistir a alguna de les sessions formatives que s’oferiran els dies 12, 14 i 21 de març, de 9.15 a 12.15 hores, amb la intenció d’ajudar les persones assistents a superar les pors que les bloquegen.

 

Finalment, la cloenda del mes de la dona se celebrarà el dia 23 de març. A les 12 hores, la plaça del Castell acollirà una interpertació teatral, de poemes, mímica i dansa anomenada ‘Deja vu / La Tieta’, i que anirà a càrrec de la companyia NS Danza. A partir de les 21.30 hores se celebrarà un sopar concert a la sala Pal·làdius que comptarà amb l’actuació de Loka Linda. El preu de l’àpat és de 12 euros. Les persones que hi vulguin assistir hauran d’adquirir el tiquet de forma anticipada entre els dies 11 i 20 de març. 


Informació relacionada


Data de modificació: 08/03/2019 09:29:46