Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  15/09/2019

Recomanacions per a gaudir de la Festa Major

  • Torrades de Festa Major

    Torrades de Festa Major

07/02/2019

Es recorda que algunes propostes són gratuïtes però que és necessari recollir prèviament les entrades en algun dels equipaments municipals

Tot a punt per donar el tret de sortida a la Festa Major de Santa Eulàlia. Demà divendres dia 8 de febrer, a partir de les 20 hores, tornaran a la plaça Major les tradicionals torrades durant les quals s’oferirà als pallejanencs i pallejanenques pa, oli, all, sal, sucre i cansalada però es convida la ciutadania a que es portin l’embotit o la carn per gaudir de l’àpat. A la mateixa hora, a l’edifici del Castell, se celebrarà la inauguració d’una exposició de puntes i labors que ha preparat l’Associació de Puntaires de Pallejà.  Recordem que hi haurà també una sessió de cinema jove a la sala d’actes del Castell que oferirà la projecció de la pel·lícula Campeones. L’aforament és limitat amb un màxim de 135 persones.

 

Dissabte, entre totes les activitats proposades, hi haurà la celebració dels correfocs. Des del consistori es vol aprofitar l’ocasió per a recordar que, per motius de seguretat, els participants hauran de portar una vestimenta adient: roba de cotó, barret, coll tapat i calçat còmode. Al vespre hi haurà la Festa Winter Bac Tour de Ràdio FlaixBac. S’ofereixen entrades gratuïtes al Jovespai fins al mateix dia de la festa. Tindran prioritat els nois i noies amb el carnet jove de Pallejà i les persones empadronades al municipi. Si les entrades no s’exhaureixen, atès que l’aforament és limitat, es podran aconseguir també el mateix dia de la festa a la sala Pal·làdius. L’activitat està destinada a persones amb una edat mínima de 16 anys.   

 

Diumenge dia 10 de febrer no faltaran la cercavila de gegants i la 4a fira animalista. A les 19.30 hores s’oferirà l’espectacle 50 anys de la nova cançó al qual es podrà accedir de forma gratuïta sempre que prèviament s’hagi recollit l’entrada a l’edifici del Castell o el mateix dia a la sala Pal·làdius.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/02/2019 14:16:17