Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:24  |  27/09/2022

Entra en vigor la nova tarifa metropolitana de transport

  • Estació dels FFCC de Pallejà

    Estació dels FFCC de Pallejà

16/01/2019

Des del passat 1 de gener, els pallejanencs i pallejanenques poden viatjar pels 36 municipis de l’àrea metropolitana amb els títols integrats de la zona 1

Amb l’arribada del 2019, els 36 municipis que formen l’Àrea Metropolitana de Barcelona funcionen amb una única tarifa que permet als pallejanencs i les pallejanenques utilitzar el transport públic al mateix preu que les persones usuàries que fins ara pertanyien a la zona 1. Aquest canvi s’aplica a tots els títols de transport integrat amb l’excepció de la targeta T-16 que només es pot utilitzar per a viatjar entre els municipis de Corbera, La Palma de Cervelló, Molins de Rei  i Sant Andreu de la Barca. Per tant, no és possible arribar a Barcelona amb aquest títol de transport.

 

La implantació d’aquesta nova tarifa metropolitana suposarà un important impacte econòmic pel que fa al cost del bitllet, que es podria veure reduït, en alguns casos, fins al 50 % per a les persones usuàries de l’antiga zona 2. La mesura tindrà avantatges també des d’un punt de vista mediambiental, atès que es preveu que l’abaratiment del cost ajudi a fomentar l’ús del transport públic a tota l’àrea metropolitana.


Informació relacionada


Data de modificació: 16/01/2019 12:26:14