Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:54  |  13/12/2019

Es reprenen les sessions del taller per a mares i pares amb fills adolescents

  • Taller d'adolescència per a mares i pares

    Taller d'adolescència per a mares i pares

11/01/2019

La propera reunió d’aquest espai de trobada es farà el dimarts dia 15 de gener a la seu de Serveis Socials

El proper dimarts dia 15 de gener s’oferirà una nova sessió del taller d’adolescència per a mares i pares de fills adolescents. Recordem que es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Pallejà que vol ser un espai de trobada en el qual les famílies puguin compartir experiències i rebre suport en l’educació dels fills i filles.

 

Les sessions estan conduïdes per un psicoterapeuta familiar i psicopedagog que ofereix als assistents la possibilitat de debatre en grup aquells temes actuals que afecten directament als adolescents. Així mateix, a través d’exemples concrets, es donen pautes per enfocar les diferents situacions que sorgeixen en el dia a dia, generar un context de comunicació amb els fills adolescents i trobar-ne solucions.

 

Les sessions s’ofereixen un dimarts al mes a la seu dels Serveis Socials de Pallejà (Rambla Pau Casals, 6) de 21.30 a 23 hores. La propera trobada serà dimarts dia 15 de gener i les següents estan previstes per als dies 5 de febrer, 5 de març, 9 d’abril, 14 de maig i 11 de juny.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/01/2019 14:04:45