Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

21:06  |  22/03/2019

Tot a punt per a rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient

  • Cavalcada de Reis

    Cavalcada de Reis

03/01/2019

Els dies 3 i 4 de gener el patge reial recollirà les cartes dels infants a la plaça del Castell per a fer-les arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar

Pallejà prepara la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran al municipi el proper dissabte dia 5 de gener. Els infants, però, podran fer arribar les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar a través del patge reial que les recollirà els dies 3 i 4 de gener de 17 a 20 hores a la plaça del Castell.

 

Ses Majestats arribaran el dia 5 de gener a les 18 hores i seran rebuts per una representació municipal a la balconada de l’Ajuntament. Posteriorment, acompanyats del seguici, es desplaçaran fins a la plaça de Llum on està previst que comenci la cavalcada reial.

 

Melcior, Gaspar i Baltasar faran un recorregut pels carrers del municipi passant pel carrer Nostra Senyora de Loreto, l’avinguda Onze de Setembre, el carrer Joan Maragall, l’avinguda Prat de la Riba, l’avinguda Generalitat, el carrer Pau Claris i tornaran pel carrer Nostra Senyora de Loreto fins a la plaça de la Llum.

 

Des de l’Ajuntament de Pallejà es convida a tothom a sortir al carrer la tarda del 5 de gener per a donar la benvinguda a Ses Majestats d'Orient i que els infants puguin viure una nit màgica.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/01/2019 09:58:33