Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

21:05  |  22/03/2019

El Pessebre Vivent es consolida com una tradició al municipi

  • Pessebre Vivent

    Pessebre Vivent

27/12/2018

S’han programat dues sessions diferents per a aquest cap de setmana que permetran als pallejanencs i a les pallejanenques gaudir d’aquesta iniciativa

Pallejà continua celebrant les festes nadalenques amb actes festius però també amb altres més tradicionals. La Comissió del Pessebre Vivent torna, un any més, a organitzar aquesta proposta que agrada tant a petits i grans. El dissabte, a les 19 hores, s’obrirà al públic el Pessebre Vivent que s’inicia davant de l’escola Jacint Verdaguer. El preu de l’entrada serà de dos euros. El diumenge, a les 18 hores, hi haurà una nova possibilitat de veure aquesta representació nadalenca del naixement de Crist.

 

A partir de la setmana vinent, hi haurà noves activitats programades com la Festa de Cap d’Any a la Sala Pal·làdius, que començarà a dos quarts d’una de la matinada del dimarts dia 1 de gener. També els dies 3 i 4 de gener, el Patge Reial visitarà el municipi per a recollir les cartes que els nens i les nenes volen fer arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

Així mateix, recordem a la ciutadania que durant aquests dies es pot visitar al Castell el pessebre monumental que han realitzat els membres de l’Associació de Modelistes de Pallejà.


Informació relacionada


Data de modificació: 27/12/2018 10:06:12