Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

21:05  |  22/03/2019

Un cap de setmana ple de propostes per a tota la família

  • Activitats nadalenques

    Activitats nadalenques

21/12/2018

El Caga Tió Popular i el Concert de Nadal de la Coral Pau Casals són només algunes de les activitats programades

Pallejà es prepara per a viure un altre cap de setmana ple d’activitats nadalenques per a tota la família. El tret de sortida es donarà aquesta tarda a les 17 hores amb la celebració del Caga Tió Popular a la plaça del Castell. Els infants podran participar-hi si prèviament han recollit els tiquets gratuïts que s’han repartit a canvi d’una aportació solidària per al banc d’aliments. Una hora més tard, a les 18 hores, la biblioteca acollirà una sessió de contes a càrrec de Moi Aznar.

 

Dissabte, els més matiners podran participar en una caminada popular organitzada per la Penya Madridista que sortirà a les 9.30 hores de la plaça de la Llum. Al migdia, el Club Fontpineda Plus 55 organitza un dinar per col·laborar amb La Marató de Televisió de Catalunya.

 

Les propostes continuaran diumenge a la tarda amb el ball de la Gent Gran a la sala Pal·làdius i el Concert de Nadal de la Coral Pau Casals que començarà a les 18.30 hores a la parròquia de Santa Eulàlia.  

 

Finalment, dilluns 24 de desembre el Pare Noel i el Caga Tió visitaran el Centre Cívic de Fontpineda. L’associació de veïns organitza aquesta activitat per als infants que serà gratuïta per als socis i que tindrà un preu de 4 euros per als que no ho siguin.


Informació relacionada


Data de modificació: 21/12/2018 12:19:34