Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:14  |  16/06/2019

Obert el termini per optar al programa de termalisme de l’Imserso

  • Balneari

    Balneari

14/12/2018

La iniciativa ofereix estades i tractaments termals a preus reduïts per a persones majors de 65 anys o que estiguin cobrant alguna prestació

L’Imserso torna a obrir una nova convocatòria per accedir al seu programa de termalisme, que ofereix tractaments termals a preus reduïts. Poden accedir-hi totes aquelles persones que hagin complert els 65 anys o bé no els hagin fet però estiguin rebent algun tipus de prestació com podria ser la de viudetat o la de pensionista. Les estades poden ser de 10 o de 12 dies i inclouen l’allotjament en règim de pensió complerta en un balneari, un reconeixement mèdic i els tractaments termals receptats, a més d’activitats d’oci i temps lliure.

 

L’Imserso ofereix dos torns diferents per a participar-hi. El primer anirà de febrer a agost de l’any 2019. Hi ha temps per a presentar la sol·licitud als Serveis Socials de Pallejà (rambla Pau Casals, 6) fins al dia 4 de gener. El termini s’allargarà fins al dia 11 de gener en cas que s’opti per fer arribar la sol·licitud directament a l’oficina del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Si es prefereix optar pel segon torn d’estades, que anirà de setembre a desembre de l’any 2019, el termini per a presentar la documentació finalitzarà el dia 10 de maig als Serveis Socials de Pallejà i el dia 17 de maig a la Generalitat.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/12/2018 13:47:48