Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:18  |  16/02/2019

Nova campanya de recollida de joguines noves

  • Els seus drets en joc

    Els seus drets en joc

05/12/2018

Els pallejanencs i pallejanenques podran col·laborar un any més fent les seves aportacions del 10 al 19 de desembre als centres educatius

Fa uns anys que Pallejà col·labora en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja. Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport a les famílies que pateixen una manca de recursos econòmics o que viuen situacions socials complexes que poden repercutir en el desenvolupament dels infants. Així mateix, es pretén que cap nen es quedi sense joguina en una nit tan important per a ells com és la Nit de Reis.

 

Del 10 al 19 de desembre s’habilitaran uns punts de recollida per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin participar en la campanya aportant joguines noves, no bèl·liques ni sexistes. Aquestes s’hauran de fer arribar en horari escolar als centres educatius Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer, La Garalda, l’Oreig, l’IES Pallejà, Ane Sullivan, a les llars d’infants municipals Les Rovires i L’Espurna i a les escoles bressol La Lluna i Babiweb.

 

Sota el lema “Els seus drets en joc”, Creu Roja vol conscienciar la ciutadania sobre la importància del joc com un mitjà per aconseguir el desenvolupament intel·lectual, afectiu i social dels infants, d’una manera positiva i normalitzada. A més, són activitats que ajuden a transmetre valors adequats com la igualtat de tots els nens i nenes, eliminant l’actual discriminació que encara hi ha en ocasions per raons de procedència social, nacionalitat o religió.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/12/2018 13:46:53