Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

17:24  |  16/02/2019

Es publica el nom dels patges de la Cavalcada de Reis

  • Cavalcada de Reis

    Cavalcada de Reis

05/12/2018

El passat 30 de novembre es va realitzar el sorteig públic en el qual van ser escollits 26 infants i 5 més van quedar com a reserva

L’Ajuntament de Pallejà ha fet públic el nom dels diferents patges que participaran en la Cavalcada de Reis que se celebrarà el proper dia 5 de gener. A falta d’un mes per a l’esdeveniment, els preparatius estan força avançats amb la intenció que tot estigui a punt per a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

El passat 30 de novembre es va celebrar a l’edifici del Castell el sorteig públic per determinar quins seran els nous carters i patges reials que acompanyaran Ses Majestats en l’edició 2019. Finalment han estat 26 els infants escollits entre tots aquells que prèviament havien formalitzar la inscripció. Els únics requisits per optar-hi eren l’edat i no haver participat en les anteriors edicions de la cavalcada. Així mateix, s’han triat 5 infants més que es mantindran com a reserva per si algun pateix alguna incidència que li impedeixi participar en l’esdeveniment. Des del consistori es posaran en contacte amb els infants i se’ls convocarà per a fer proves de vestuari i distribuir-los en les diferents carrosses.

 

Es pot consultar el llistat dels patges i carters reials fent clic en aquest enllaç.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/12/2018 09:07:37