Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:02  |  16/02/2019

A la venda les entrades per a la Festa de Cap d’Any

  • Festa de Cap d'Any

    Festa de Cap d'Any

05/12/2018

La matinada del dia 1 de gener la sala Pal·làdius donarà la benvinguda al 2019 amb una celebració que s’allargarà fins a les sis de la matinada

Amb la proximitat del Nadal i del nou any, els pallejanencs i pallejanenques comencen a preparar les celebracions i a pensar en com acomiadaran l’any. Un cop més, l’Ajuntament de Pallejà organitzarà una festa a la sala Pal·làdius a la qual podran assistir joves i no tan joves que hagin complert els 16 anys. La intenció és facilitar que els veïns i veïnes del poble puguin donar la benvinguda al 2019 amb bona música, en bona companyia i sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. La festa començarà a dos quarts d’una i s’allargarà fins a les sis de la matinada.  S’oferirà servei gratuït de guarda-roba.

 

Les persones interessades en assistir-hi poden adquirir les entrades de forma anticipada fins a les 22 hores del dia 30 de desembre al web www.tictactiquet.com. L’entrada general té un preu de 10 euros, però els usuaris del Carnet Jove Pallejà obtindran un descompte que els deixarà les entrades a 7 euros. Els tiquets no inclouen cap consumició. Recordem que tots els joves, fins als 35 anys, empadronats al municipi poden adquirir aquest carnet de forma gratuïta al Jovespai. El mateix dia de la festa també es podran comprar les entrades generals a 15 euros, i a 10 euros en el cas de beneficiar-se dels avantatges del Carnet Jove Pallejà.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/12/2018 09:11:57