Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

17:05  |  16/02/2019

Més aparcaments i millores en la seguretat al municipi

  • Treballs de senyalització

    Treballs de senyalització

30/11/2018

El dilluns 3 de desembre s’iniciaran els treballs de senyalització de diferents actuacions previstes al nucli urbà i a Fontpineda

El pròxim dilluns 3 de desembre començaran les primeres actuacions de senyalització programades i recollides pels pressupostos al nucli urbà i a Fontpineda. Així mateix, s’executaran diversos treballs inclosos en la memòria valorada d’actuacions en seguretat viària, que seran finançats amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

La primera actuació que es realitzarà serà l’habilitació de nous estacionaments en semi bateria inversa a la Ronda Santa Eulàlia entre la Riera Boter i l’Avinguda Generalitat. A continuació, s’habilitaran nous aparcaments en semi bateria inversa a l’Avinguda Generalitat entre la Ronda Santa Eulàlia i Pau Claris. També, al nucli urbà, es millorarà la seguretat al carrer Joan Maragall amb estacionaments en semi bateria inversa i amb la instal·lació d’un pas de vianants amb sensor de presència i il·luminació LED.

 

Així mateix, es desplaçarà la zona de càrrega i descàrrega del carrer Velazquez a l’Avinguda Generalitat amb l’objectiu de fer-la més funcional. De la mateixa manera, es farà una petita actuació de millora de la seguretat amb el repintat dels aparcaments pròxims a l’adreça Riera Boter 17 i de la zona propera al supermercat Bon Preu, a la Ronda Santa Eulàlia. Per últim, es duran a terme diferents actuacions en els estacionaments per a persones amb diversitat funcional a la zona del nucli urbà.

 

Pel que fa a Fontpineda, hi ha previst repintar diversos trams de la Gran Via per manca de visibilitat de la senyalització, pintar els símbols de velocitat a la Via Alegria per reduir la velocitat i solucionar una incidència per facilitar la circulació del bus escolar. També hi ha programades petites actuacions relacionades amb els aparcaments de les persones amb diversitat funcional i l’habilitació d’un pas de vianants a la carretera de Fontpineda per connectar el camí dels vianants amb el de l’antena.Data de modificació: 03/12/2018 09:27:06