Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:35  |  16/02/2019

Es convoca la 8ª edició del concurs de pessebres a les llars

  • Concurs de pessebres

    Concurs de pessebres

27/11/2018

Les persones interessades tenen fins al 21 de desembre per a formalitzar la inscripció a l’edifici del Castell

L’Associació de Modelistes de Pallejà, amb el suport de l’Ajuntament, organitza un any més el Concurs de pessebres, que arriba a la seva vuitena edició. Com en anteriors ocasions, les bases estableixen dues categories de participació: infantil, per a nens i joves fins als 15 anys, i adults, sense límit d’edat. En la categoria infantil es premiarà el pessebre més treballat i també el més tradicional. En la d’adults hi haurà reconeixements per al més tradicional, el més creatiu i per al més elaborat. També hi haurà una presentació fora de concurs de pessebres elaborats per entitats públiques.

 

La inscripció és gratuïta i finalitzarà el divendres 21 de desembre. Les persones interessades han d’omplir la butlleta que s’adjunta amb les bases del concurs i fer-la arribar a l’edifici del Castell de 10 a 14 hores o de 16 a 20 hores.

 

El jurat visitarà els diorames el dia 27 de desembre de 18 a 21 hores per puntuar aspectes com el valor artístic, els detalls, la feina feta, la il·luminació i el bon gust en la presentació. Els guanyadors es donaran a conèixer en un acte al Castell que se celebrarà divendres dia 11 de gener a les 20 hores.

 

D’altra banda, el Grup de Pessebristes i l’Associació de Modelistes seran els encarregats d’organitzar, un any més, el pesebre monumental que es podrà visitar a la sala d’exposicions del Castell fins al proper 11 de gener de 2019. Aquest romandrà obert al públic tots els dies laborables de 18 a 20 hores, i dissabtes i diumenges al matí, de 12 a 14 hores. Els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any també obrirà de 12 a 14 hores. La inauguració del pessebre monumental es farà el dia 14 de desembre a les 19 hores.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/12/2018 09:35:10