Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:31  |  16/06/2019

El diumenge se celebra una nova edició del Mercat de Segona Mà

  • Mercat de Segona Mà 2017

    Mercat de Segona Mà 2017

20/11/2018

Es convida tothom a participar en aquesta iniciativa que permetrà adquirir objectes en bon estat i evitar, així, que es converteixin en residus

El proper diumenge dia 25 de novembre, el parc de la Molinada acollirà una nova edició del Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi. La iniciativa s’emmarca en la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i pretén fomentar un consum responsable i sostenible, així com conscienciar la ciutadania de la necessitat d’allargar la vida útil dels objectes i evitar així la generació de nous residus.

 

Des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pallejà es convida a tothom a participar-hi. Els pallejanencs i pallejanenques podran passejar pel mercat, buscar a les parades i remenar fins que trobin allò que sigui del seu interès. S’hi podran adquirir objectes de tot tipus, des de llibres, a joguines, passant per roba i complements, mobles, articles de decoració, puericultura o parament de la llar, entre d’altres. Això sí, no es vendran ni es podran intercanviar productes alimentaris, ni animals, ni productes que puguin ser nocius per a la salut o per al medi ambient.

 

El mercat obrirà al públic de 10 a 14 hores.


Informació relacionada


Data de modificació: 23/11/2018 09:43:16