Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:29  |  14/11/2018

Inscripcions obertes per posar una parada al Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

  • Mercat de Segona Mà 2017

    Mercat de Segona Mà 2017

06/11/2018

Les persones interessades a participar-hi han de presentar la sol·licitud a l’Ajuntament abans del dia 22 de novembre

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, Pallejà organitzarà una nova edició del Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi. La iniciativa pretén fomentar un consum responsable i sostenible, així com conscienciar la ciutadania de la necessitat d’allargar la vida útil dels objectes i evitar així la generació de nous residus.

 

El parc de la Molinada acollirà el proper 25 de novembre aquesta iniciativa que permet als pallejanencs i pallejanenques trobar materials i objectes a molt bon preu, ja siguin llibres, joguines, roba i complements, mobles o parament de la llar, entre d’altres. No es podran vendre ni intercanviar productes alimentaris, ni animals, ni productes que puguin ser nocius per a la salut o per al medi ambient. El mercat obrirà al públic de les 10 a les 14 hores.

 

Més enllà de visitar el mercat i adquirir alguns dels productes que es posin a la venda, les persones interessades també podran muntar la seva pròpia parada de forma gratuïta. Només cal que presentin la sol·licitud corresponent abans del dia 22 de novembre trucant al telèfon de l’Ajuntament 93 663 00 00 o enviant un correu electrònic a l’adreça plj.mediambient@palleja.cat. Les places són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/11/2018 09:40:41