Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:16  |  17/01/2019

S’obre una nova convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis

  • Ajuts al lloguer

    Ajuts al lloguer

26/10/2018

Les subvencions estan destinades a habitatges construïts abans de 1996 i el seu valor no podrà superar el 40% del pressupost de l’actuació

El Consorci de l’Habitatge ha aprovat una nova convocatòria de subvencions destinada als veïns i veïnes de diversos municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre els quals hi ha Pallejà. L’ajut pretén finançar una part de les actuacions de conservació i rehabilitació que duguin a terme les comunitats de propietaris o que es facin en edificis unifamiliars.

 

Les obres poden estar relacionades amb la conservació dels fonaments o de l’estructura de la construcció o de les instal·lacions de fontaneria, electricitat o sanejament. L’actuació també pot estar destinada a millorar l’aïllament tèrmic i/o acústic de l’edifici amb la finalitat de garantir la seguretat i l’habitabilitat d'aquest. Entre els requisits per accedir a aquestes subvencions hi ha la data de construcció de l’edifici, que ha de ser anterior a l’any 1996.

 

La quantitat de la subvenció no podrà superar el 40 % del pressupost de l’actuació ni els 3.000 euros per habitatge. El Consorci ha destinat a aquests ajuts una partida de 5 milions d’euros.

 

Les persones interessades a rebre aquesta subvenció cal que sol·licitin primer un informe d’idoneïtat entre el 5 de desembre i el 28 de febrer. Un cop obtingut, podran presentar la sol·licitud de l’ajut. La documentació cal fer-la arribar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Pallejà.

 

Podeu obtenir més informació sobre la convocatòria fent clic en aquest enllaç.Data de modificació: 29/10/2018 09:29:54