Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:32  |  17/01/2019

S'inicia la campanya de vacunació contra la grip

  • Campanya de vacunació contra la grip

    Campanya de vacunació contra la grip

26/10/2018

Es recomana subministrar la vacuna als col·lectius de risc com la gent gran, els malalts crònics, les dones embarassades i els professionals sanitaris

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya de vacunació contra la grip. La intenció és protegir les persones especialment vulnerables i evitar les complicacions que comporta aquesta malaltia en la població de risc com persones amb problemes de salut crònics (com pulmonars, cardiovascular o diabetis), la gent gran major de 60 anys, les dones embarassades i els professionals sanitaris.

 

En aquests casos, la vacunació es fa de manera gratuïta al Centre d’Atenció Primària de Pallejà. Les persones interessades a vacunar-se cal que demanin cita prèvia al telèfon 93 663 06 67 o utilitzant les vies habituals. El dia de la vacunació caldrà portar el carnet de vacunes per poder actualitzar-lo.

 

Es recorda la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat. També cal tenir en compte que la vacuna de la grip no protegeix de refredats ni d’altres infeccions respiratòries víriques.


Informació relacionada


Data de modificació: 29/10/2018 09:27:21