Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:02  |  17/01/2019

Es posa en marxa una nova campanya de recollida d’aliments

  • Tots a Taula

    Tots a Taula

23/10/2018

Els dies 8, 9 i 10 de novembre, la ciutadania podrà fer les seves aportacions en els punts que s’habilitaran en els comerços col·laboradors

La Xarxa Solidària de Pallejà, amb el suport de l’Ajuntament, posa en marxa una nova campanya de recollida d’aliments que es durà a terme els dies 8, 9 i 10 de novembre. Es tracta d’una iniciativa que forma part del projecte Tots a Taula i que s’organitza amb la intenció de donar suport a les famílies del municipi amb menys recursos.

 

Les persones interessades a col·laborar-hi poden portar productes d’alimentació com oli, tomàquet fregit, pasta, galetes, sucs, conserves de sardines, llegums en conversa i brou de peix i verdura. Així mateix, també es necessiten altres productes relacionats amb la neteja i la higiene personal com detergent de roba i bolquers per als nadons.

 

Els pallejanencs i pallejanenques podran fer les seves aportacions en algun dels punts de recollida que s’habilitaran en els comerços col·laboradors que són els supermercats Bon Área, Bon Preu, Mercadona i Condis, sempre dins de l’horari de venda al públic.

 

Els productes recollits es faran arribar al Banc d’Aliments de Pallejà, gestionat pel departament de Serveis Socials, que els repartirà entre les famílies del municipi amb més necessitats.


Informació relacionada


Data de modificació: 24/10/2018 09:38:17