Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

22:01  |  20/01/2019

Obertes les inscripcions per a la 6a Cursa Solidària L’Esquirol

  • Cursa Solidària de Muntanya

    Cursa Solidària de Muntanya

19/10/2018

El dissabte 24 de novembre, les persones inscrites recorreran aproximadament 16 quilòmetres per terrenys de muntanya del municipi

Un any més, Pallejà acull una nova edició de la Cursa Solidària de Muntanya L’Esquirol, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. Per sisè any, el pròxim dissabte 24 de novembre s’organitzarà al municipi aquesta tradicional cursa de muntanya d’aproximadament 16 quilòmetres de distància i que recorrerà el privilegiat entorn del municipi, envoltat de boscos, rierols i camins.

 

La sortida es preveu a les 10 hores des de la rotonda de Fontpineda. El lliurament de dorsals i dels dispositius es farà a partir de les 9 hores. Tot el recorregut estarà degudament senyalitzat i hi haurà diversos controls d’avituallament. Els beneficis recaptats es donaran a la Xarxa Solidària de Pallejà, a l'Hospital Matern Infantil de Sant Joan de Déu i a l’entitat badalonina Proactiva Open Arms.

 

Les persones interessades poden inscriure’s al web www.xipgroc.cat. Per a rebre més informació, poden enviar un correu electrònic a cursafontpineda@gmail.com.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/10/2018 13:54:58