Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:21  |  16/02/2019

Pallejà s’afegeix a la lluita contra el càncer de mama

  • Pallejà contra el càncer de mama

    Pallejà contra el càncer de mama

09/10/2018

El proper divendres 19 d’octubre es faran activitats a la plaça del Castell i un concert solidari a la sala Pal·làdius amb la participació d’artistes locals

Per commemorar el Dia Mundial contra el càncer de mama, el proper divendres 19 d’octubre Pallejà acollirà un seguit de propostes organitzades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Pallejà.

 

A partir de les 17 hores, la plaça del Castell serà l’escenari escollit per dur a terme uns tallers de maquillatge i estilisme. En aquest punt hi haurà també una taula informativa de l’AECC. A les 20 hores Pallejà se sumarà a la iniciativa d’altres pobles i ciutats d’arreu que il·luminaran de rosa alguns edificis públics. En el nostre cas serà la façana del Castell.

 

Finalment, a partir de les 21 hores, la sala Pal·làdius acollirà un concert solidari contra el càncer de mama amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia. El preu de l’entrada serà de 5 € i permetrà gaudir de la veu i música d’artistes locals com Paula Benegas, Marthe Daudé, Carla Pérez i Dani Candel, Martina Sampé (a la veu i guitarra), Gerard i Alba Muñoz (al violí i piano) i el grup Falkata.

 

Les entrades del concert solidari es poden adquirir a la Farmàcia Huguet, a Casa Massana, a la perruqueria Casual, als Qtins 78 i el mateix dia del concert a la plaça del Castell.


Informació relacionada


Data de modificació: 15/10/2018 09:18:55