Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:03  |  16/02/2019

La biblioteca celebra el 16è aniversari amb un concurs de punts de llibre

  • Concurs de punts de llibre

    Concurs de punts de llibre

02/10/2018

La iniciativa està destinada a infants de 3 a 12 anys que tenen temps per presentar les seves creacions fins al dia 3 de novembre

Coincidint amb la celebració del seu 16è aniversari, la Biblioteca de Pallejà organitza un concurs de punts de llibres en el qual poden participar els infants de 3 a 12 anys. Els treballs hauran de tenir una mida de 5,5 x 21 cm, estar realitzats sobre cartolina i per una sola cara. La tècnica utilitzada és lliure. Per darrere del punt de llibre caldrà afegir un pseudònim.

 

Aquests s’hauran de presentar a la Biblioteca de Pallejà (a l’edifici del Castell). Les persones interessades tenen temps per a fer-ho fins al 3 de novembre. El punt de llibre haurà d’anar dins un sobre tancat que portarà el mateix pseudònim i, a dins, a més de la creació, hi ha d’haver un full amb les dades personals. Cada infant podrà presentar un màxim de dos treballs.

 

El jurat, format per personal de l’equipament, escollirà un guanyador i dos finalistes que rebran un obsequi. Els noms es donaran a conèixer el dia 9 de novembre a les 18 hores, durant la sessió de l’hora del conte. Tots els punts de llibre que participin en el concurs s’exposaran a la biblioteca. El guanyador s’imprimirà i es repartirà entre els usuaris de l’equipament.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/10/2018 09:33:05