Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

21:43  |  22/03/2019

El programa Pallejà Contracta fomenta la creació de llocs de treball

  • Foment de l'ocupació

    Foment de l'ocupació

19/09/2018

L’Ajuntament ha publicat les bases d’aquesta convocatòria de subvencions que es poden sol·licitar fins al proper 26 de setembre

Amb la voluntat de fomentar l’ocupació, l’Ajuntament posa en marxa una nova edició del programa Pallejà Contracta. Aquesta iniciativa atorga subvencions a totes aquelles empreses que contractin persones desocupades del municipi.

 

La convocatòria pretén incentivar la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur i, al mateix temps, fomentar la contractació de personal prioritàriament del municipi. La baixada de l’atur continua sent una prioritat per al consistori pallejanenc però també la precarietat laboral. Per aquest motiu, la convocatòria inclou també una línia d’incentius per a les empreses que apostin per millorar la qualitat de l’ocupació dels seus treballadors convertint en indefinits els contractes temporals.

 

El consistori ja ha publicat les bases de la convocatòria que es poden consultar en el document adjunt. El termini per sol·licitar aquests ajuts finalitzarà el proper dia 26 de setembre.


Informació relacionada


Data de modificació: 19/09/2018 12:21:31