Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

17:11  |  16/02/2019

Pallejà commemora la Diada de l’Onze de Setembre

  • Diada Nacional de Catalunya

    Diada Nacional de Catalunya

05/09/2018

El concert a la fresca, la baixada de torxes i una ofrena floral són els actes previstos per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

El nostre municipi té previst commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes que s’iniciaran aquest proper cap de setmana. El dissabte 8 de setembre els Amics del Museu organitzen la novena edició del Concert a la Fresca que aquest any comptarà amb la banda White Line Fever que oferiran temes del country i el rock americans. El concert començarà a les 22 hores i es farà a la plaça Jacint Verdaguer. Es recorda a les persones interessades que es poden reservar taules per a 4 persones a un preu de 25 €, que inclou pastes i una ampolla de cava. Els tiquets es poden adquirir a Casa Massana (Mercat municipal) i, si encara hi ha disponibles, també mitja hora abans del concert.

 

El dilluns 10 de setembre l’Associació cultural Palafit organitzarà la IX Baixada de torxes que sortirà de la plaça de les Masies i finalitzarà a la plaça del Castell. Allà s’encendrà la flama al peveter, es llegirà un manifest i s’oferirà cava i pastes per a tothom.

 

L’acte més institucional arribarà dimarts 11 de setembre amb l’ofrena floral a l’avinguda Onze de Setembre de 1714 a partir de les dotze del migdia. Està previst pujar la senyera amb El Cant de la Senyera i finalitzar l’acte amb el cant d’Els Segadors. Des de l’Ajuntament, s’oferirà una copa de cava a totes les persones assistents.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/09/2018 10:44:34