Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

17:02  |  16/02/2019

Nova oportunitat per acreditar les competències professionals

  • Acreditació de competències professionals

    Acreditació de competències professionals

05/09/2018

L’Ajuntament organitza aquest mes de setembre unes jornades informatives per orientar sobre el procediment

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’acreditació de competències professionals. S’hi poden inscriure aquells professionals dels àmbits de la dependència i teleassistència, instal·lacions elèctriques automàtiques i activitats físiques i esportives i socorrisme. El procediment permet acreditar la qualificació professional a través de l’experiència laboral i formativa.

 

Durant el mes de juliol també es van publicar les bases per a la qualificació professional en el cicle formatiu de grau mitjà en l’àmbit de l’atenció a la dependència per al curs 2018-2019. El termini de preinscripció per a totes dues convocatòries finalitza el dia 30 de setembre.

 

L’Ajuntament de Pallejà, a través del Punt d’informació i orientació d’acreditació de competències situat a La Molinada, ofereix unes jornades informatives per tal d’orientar els interessats i aclarir els seus dubtes sobre els passos a seguir en tots dos procediments. Aquestes se celebraran els dies 13 i 21 de setembre a les 12 del migdia i tindran lloc a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27). Per participar-hi caldrà formalitzar prèviament la inscripció trucant al telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça adel.palleja@palleja.cat. Les places són limitades.Data de modificació: 05/09/2018 10:42:00