Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:32  |  12/12/2018

Tret de sortida a les obres de remodelació de la zona esportiva

  • Remodelació de la zona esportiva

    Remodelació de la zona esportiva

29/08/2018

La primera fase del projecte inclou la construcció de quatre noves pistes de tennis i una nova pista poliesportiva

Durant el mes de setembre s’iniciaran les obres de remodelació de la zona esportiva. Aquest és un dels principals projectes d’aquesta legislatura i suposarà una important millora de les condicions d’aquestes instal·lacions, en les quals s’entrenen i practiquen esport diàriament centenars de pallejanencs i pallejanenques.

 

La primera fase preveu la construcció de les pistes esportives exteriors, mantenint quatre pistes de tennis i una de poliesportiva. La intenció és que hi hagi tres pistes de tennis consecutives, formant una unitat, i una quarta pista de tennis en un lateral, al costat de les grades del camp de futbol. La nova pista poliesportiva se situarà al centre. Les obres inclouran també la realització de l’estructura de fonamentació de la futura coberta de la pista poliesportiva.

 

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Eurocatalana d’Obres i Serveis, SL, per un import màxim de 516.292,79 € (IVA inclòs). El termini d’execució previst és de cinc mesos.

 

Paral·lelament al desenvolupament de la primera fase, es redactarà el projecte de la segona. Aquesta inclourà l’execució de la coberta de la pista poliesportiva, que es preveu començar durant el primer trimestre de l’any 2019.

 

Per a donar per finalitzada la reforma de la zona esportiva de manera definitiva, caldrà dur-ne a terme una tercera i darrera fase, que consistirà en la construcció de l’edifici de vestidors i de quatre pistes exteriors de pàdel.

 Data de modificació: 08/08/2018 07:42:16