Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:28  |  14/08/2018

Obert el termini per participar en el programa Imserso

  • Programa de Turisme de l'Imserso

    Programa de Turisme de l'Imserso

16/05/2018

Les sol·licituds es poden tramitar a través del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament fins al dia 8 de juny

Les persones interessades a participar en el Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2018-2019 ja poden presentar les seves sol·licituds. Tenen temps per a fer-ho fins al pròxim 8 de juny. L’Ajuntament és un dels organismes que pot tramitar-les a través del seu departament de Serveis Socials (rambla Pau Casals, 6). El període s’allargarà fins al 14 de juny en cas de presentar la documentació a les oficines de l’Imserso.

 

Només hauran de presentar la sol·licitud aquelles persones que hi accedeixin per primera vegada o bé que reprenguin la participació després d’un període inactiu. Els que hi van participar la temporada anterior rebran una carta a casa amb les seves dades per confirmar-les o bé modificar el seu contingut.

 

Les inscripcions serveixen per viatjar entre els mesos d’octubre i juny en alguns dels programes de la zona costanera peninsular, zona costanera insular o turisme interior (circuits culturals, turisme de natura, capitals de província, Ceuta i Melilla). Per optar-hi, cal ser pensionista de jubilació, de viudetat (si es té més de 55 anys), preceptor de prestacions o subsidis per desocupació (i més de 60 anys) o titular o beneficiari de la seguretat social de més de 65 anys.


Informació relacionada


Data de modificació: 17/05/2018 09:43:36