Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:28  |  14/08/2018

Nova campanya de recollida d’aliments a Pallejà

  • Recollida d'aliments 2018

    Recollida d'aliments 2018

15/05/2018

Diferents centres escolars i el supermercat Bon Preu col·laboren en la iniciativa per aconseguir recaptar el màxim nombre de productes bàsics pel Banc d’Aliments

Pallejà torna a acollir una campanya de recollida d’aliments i productes bàsics per al Banc d’Aliments del municipi, que posteriorment els distribuirà entre les famílies més necessitades de Pallejà. Des del pròxim dilluns 21 de maig fins al divendres 25 de maig, diferents centres educatius participen en el recapte com a punt de recollida d'aliments.

 

L’Escola La Garalda, la Jacint Verdaguer, l’Àngel Guimerà i l’Oreig hi col·laboren. També les llars d’infants municipals L’Espurna i Les Rovires hi participen, així com la Llar d’Infants La Lluna i l’Institut. Els productes més demandats pel Banc d’Aliments són farina, sucre, cereals, oli, tonyina, caldo, cereals infantils, cacau en pols, llet de continuació, sabons, detergent per a rentar la roba i bolquers. Els pallejanencs i les pallejanenques que vulguin col·laborar en el recapte podran fer les seves aportacions a qualsevol dels centres anteriors. Així mateix, el supermercat Bon Preu se suma a aquesta iniciativa solidària i serà punt de recollida d’aliments des del dijous 24 de maig fins al dissabte 26 de maig.

 

La nova recollida d’aliments, que forma part del projecte Tots a Taula, neix amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb menys recursos del municipi, així com per donar resposta a un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, la lluita contra la fam i el malbaratament de recursos alimentaris que viu la nostra societat.


Informació relacionada


Data de modificació: 16/05/2018 09:32:45