Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:29  |  14/08/2018

El divendres 18 de maig s’inauguren les Jornades de la Gent Gran

  • Jornades de la Gent Gran 2017

    Jornades de la Gent Gran 2017

11/05/2018

L’acte comptarà amb les actuacions d’entitats i col·lectius locals i amb un berenar per a tots els assistents

El pròxim divendres dia 18 de maig es donarà el tret de sortida a les Jornades de la Gent Gran, que aquest any arriben a la seva onzena edició. L’acte inaugural se celebrarà a les 17 hores a la Sala Pal·làdius i comptarà amb l’actuació d’entitats i col·lectius locals que hi participaran de forma totalment desinteressada. Des de l’Ajuntament de Pallejà es vol agrair la col·laboració del Grup Reactiva’t de la Gent Gran, dels Amics de la Sardana i de l’escola de dansa Activa’t, de Sant Andreu de la Barca, que tenen previst posar el seu granet de sorra per fer passar una bona estona a tots els assistents. Un cop finalitzades les actuacions, hi haurà un berenar gratuït per a tothom.

 

Fins al pròxim 26 de maig hi ha programades activitats diverses en el marc de les Jornades de la Gent Gran. Una gimcana organitzada pels Quarantins del 78, tornejos de petanca i dòmino, i un laboratori de lectura amb infants seran algunes de les propostes d’aquests dies. També s’oferiran als avis i àvies diversos tallers com el de dansa del ventre, el de memòria, un de manualitats per aprendre a pintar una bossa de roba o un de grafit que es farà en el marc d’una trobada intergeneracional al Jovespai. Com en anteriors edicions, hi haurà una sortida cultural, una jornada solidària organitzada per la Fundació Ana Ribot i un acte de cloenda a la plaça del Castell amb el Gran Musical Intergeneracional.

 

Recordem també que durant tota la setmana, les persones majors de 65 anys podran gaudir d’accés lliure a la zona esportiva.


Informació relacionada


Data de modificació: 14/05/2018 09:36:27