Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:28  |  14/08/2018

Aposta municipal per una tinença responsable d’animals de companyia

  • Tinença responsable d'animals de companyia

    Tinença responsable d'animals de companyia

  • Tinença responsable d'animals de companyia

    Tinença responsable d'animals de companyia

  • Tinença responsable d'animals de companyia

    Tinença responsable d'animals de companyia

04/05/2018

La campanya “Més herois, més civisme, més Pallejà” se centra aquest mes a evitar la presència d’excrements a la via pública

L’Ajuntament continua amb la campanya “Més herois, més civisme, més Pallejà” que, des de finals del passat mes d’abril i fins a mitjans del mes de maig se centra en la tinença responsable dels animals de companyia i en evitar la presència d’excrements a la via pública.

 

Dos agents cívics es dediquen a informar els propietaris i propietàries de gossos sobre les obligacions que comporta la tinença d’una mascota. Així mateix, la campanya compta amb la col·laboració dels centres veterinaris i botigues d’animals del municipi, que estan fent arribar la informació als clients.

 

Un dels objectius principals de la campanya és eliminar la presència d’excrements als carrers, a causa dels problemes sanitaris i socials que comporten. Es recorda als propietaris que recollir els excrements dels nostres animals de companyia no només és d’obligat compliment segons les ordenances municipals, sinó que a més és un acte de civisme que hauria d’estar assumit per tota la ciutadania. Així mateix, l’Ajuntament proporciona de forma gratuïta bosses per a recollir els excrements amb l’únic requisit que l’animal es trobi censat en el registre de l’Ajuntament.

 

Per donar més visibilitat a la campanya, durant unes setmanes es marcaran amb pintura els espais de la via pública on s’hagi detectat la presència d’excrements. Aquesta acció pretén cridar l’atenció de la població i sensibilitzar els propietaris i propietàries de gossos sobre la importància de gaudir d’uns espais públics nets i saludables.Data de modificació: 07/05/2018 10:19:46