Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:28  |  14/08/2018

Primera edició de la festa del Parc de la Molinada

  • 1a Festa Parc de la Molinada

    1a Festa Parc de la Molinada

04/05/2018

El pròxim diumenge 13 de maig, coincidint amb la fira Pallejà al carrer, s’organitzaran tallers i activitats educatives per a petits i grans

La primera festa del Parc de la Molinada arribarà diumenge dia 13 de maig, coincidint amb la celebració de la fira Pallejà al carrer. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que pretén donar difusió a les activitats que es fan habitualment els diumenges en el marc de la Jugatecambiental.

 

Durant la jornada hi haurà tallers i activitats per a tota la família que faran treballar la imaginació i la creativitat a petits i grans. Una de les propostes és el taller “Les petjades del parc”, en el qual es mostrarà als participants quins animals viuen al nostre entorn. La segona activitat serà el taller “Fem fòssils” que explicarà als infants què són els fòssils i com es van formar fa milions d’anys. Així mateix, els nens i nenes que hi participin podran fer els seus propis fòssils i emportar-se’ls a casa. Per als més artistes, podran gaudir del taller “Dibuixar a l’aire” que permetrà als participants fer un dibuix d’una forma ben diferent i divertida.

 

La primera festa del Parc de La Molinada se celebrarà d’11.30 a 13.30 hores.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/05/2018 10:14:45