Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

23:29  |  14/08/2018

Un mes de maig ple de propostes a la biblioteca

  • Let's go to the farm, de Ruskus Patruskus

    Let's go to the farm, de Ruskus Patruskus

02/05/2018

Espectacles infantils, un laboratori de lectura i la presentació d’un llibre solidari són algunes de les activitats previstes per als pròxims dies

La Biblioteca de Pallejà comença el mes de maig amb una agenda plena de propostes per a un públic divers. El dimecres dia 16, a les 17.30 hores, la companyia Patawa oferirà l’espectacle A la voreta del mar per a infants de 0 a 3 anys. Les famílies interessades a participar-hi, caldrà que facin prèviament la inscripció. Dos dies més tard, el divendres 18 de maig, a les 17 hores, la Sala d’Actes del Castell acollirà la presentació del llibre solidari La Leona de l’autora Luz Helena Mendoza Castro.

 

Una altra de les propostes és el laboratori de lectura intergeneracional Afarta’t de jugar, que comptarà amb la col·laboració dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran. S’oferirà el dimarts 22 de maig a les 17.30 hores i estarà destinat a infants a partir dels 5 anys. Per participar-hi caldrà fer inscripció prèvia. Finalment, el divendres 25 de maig a les 17.30 hores, s’explicarà el conte en anglès Let’s go to the farm, que anirà a càrrec de Ruskus Patruskus.

 

Més enllà d’aquestes activitats, la biblioteca continua amb la seva programació estable amb el club de lectura dels Barrufets, el club de lectura fàcil, que s’organitza de forma conjunta amb el Servei Local de Català, el club de lectura d’adults i el club de lectura Els Buscallibres. Així mateix, fins al dia 8 de maig els pallejanencs i pallejanenques poden visitar al vestíbul de l’equipament l’exposició Super women, super inventors de Sandra Uve, amb els retrats de 25 dones inventores que, contra tot pronòstic, van aconseguir el seu somni.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/05/2018 09:37:15