Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

07:08  |  24/10/2018

Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Santa Eulàlia

  • Festa Major de Santa Eulàlia 2017

    Festa Major de Santa Eulàlia 2017

13/02/2018

Durant tot el cap de setmana s’han programat activitats culturals, lúdiques i tradicionals destinades a públic de totes les edats

Aquest any, la coincidència de la diada de Santa Eulàlia amb la celebració del Carnestoltes ha fet que el gruix de les activitats programades amb motiu de la Festa Major d’Hivern s’hagin traslladat al cap de setmana posterior. Els dies 16, 17 i 18 de febrer els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir de la celebració amb un gran nombre d’activitats culturals, lúdiques, infantils i tradicionals destinades a diversos grups d’edat.

 

Divendres no faltaran les torrades de Festa Major amenitzades amb música en directe i rom cremat. Dissabte, a partir de les 20 hores, hi haurà l’espectacle pirotècnic i el correfoc dels Dimonis de Pallejà que sortirà i acabarà a la plaça del Castell. Diumenge, els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de la cercavila de gegants i capgrossos i de la 3a edició de la Fira animalista a la pista de terra del parc de La Molinada.

 

Durant tot el cap de setmana hi haurà també activitats per als joves, com una sessió de cinema i música amb DJ a la pista poliesportiva, i propostes per als més petits amb jocs de fusta per jugar en família. La fira d’atraccions estarà ubicada del 16 al 18 de febrer a la Ronda Santa Eulàlia. 


Informació relacionada


Data de modificació: 13/02/2018 17:14:33