Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:38  |  24/10/2018

Prop de 1.700 persones participaran en la Rua de la Disbauxa

  • Carnestoltes 2017

    Carnestoltes 2017

09/02/2018

Tot a punt per a la celebració del Carnestoltes de Pallejà que tornarà a convertir-se en un referent al Baix Llobregat

Aquest cap de setmana, els pallejanencs i pallejanenques viuran una de les celebracions més participatives que s’organitzen durant l’any. A hores d’ara, un total de 1.696 persones s’han inscrit per formar part de l’anomenada Rua de la Disbauxa, una xifra a la qual caldrà afegir a tots aquells que, tot i no estar inscrits, també vulguin desfilar pels carrers del municipi. De moment, es preveu que hi hagi una seixantena de comparses, entre les quals hi haurà dues de la categoria júnior (de 12 a 17 anys), vuit de joves (de 18 a 25 anys) i una de la categoria individual o de parella. Així mateix, s’han comptabilitzat 34 carrosses.

 

Recordem que la Rua de la Disbauxa se celebrarà dissabte 10 de febrer a partir de les 19 hores. El pregó anirà a càrrec dels Quarantins del 78 i, a continuació, la rua sortirà de la plaça del Castell i continuarà per l’avinguda Prat de la Riba i l’avinguda Generalitat. Es preveu fer un canvi de sentit a l’alçada del carrer Montserrat i que la rua segueixi per l’avinguda Generalitat i l’avinguda Prat de la Riba fins a la rotonda del carrer Joan Maragall. Posteriorment, la gran festa carnavalesca inclourà el lliurament de premis a la plaça del Castell i el ball de disfresses, a partir de les 23.30 hores, a la pista poliesportiva.

 

Durant tot el cap de setmana, i davant la previsió de comptar amb un gran volum de visitants, l’Ajuntament habilitarà un espai d’aparcament vigilat a la zona industrial de l’avinguda de la Ribera i un bus llançadora gratuït que els aproparà al centre del poble.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/02/2018 08:41:25