Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

07:25  |  24/10/2018

S’habilita un bus llançadora durant la celebració del Carnestoltes

  • Carnestoltes 2017

    Carnestoltes 2017

02/02/2018

Els visitants podran aparcar a la zona industrial de l’avinguda de la Ribera i agafar el bus gratuït que els aproparà al centre del poble

El Carnestoltes de Pallejà es consolida any rere any com un dels més participatius de la comarca. Davant la previsió de comptar amb un gran volum de visitants d’arreu, l’Ajuntament ha decidit habilitar un bus llançadora que garantirà que la mobilitat no es vegi afectada i permetrà reduir la incidència en l’aparcament de vehicles.  

 

Així, doncs, la intenció és habilitar un espai d’aparcament a la zona industrial de l’avinguda de la Ribera, que tindrà vigilància, i un bus llançadora gratuït que aproparà els visitants al centre del poble. La mesura pretén que els pallejanencs i pallejanenques no es vegin afectats per la rellevància que la celebració ha adquirit a la comarca. Precisament per això, es recomana a tothom l’ús del transport públic per arribar a Pallejà.

 

Durant la Festa Major de Santa Eulàlia també es prendran mesures de regulació del trànsit per intentar que la instal·lació de la fira d’atraccions no provoqui col·lapses a la rotonda del carrer Joan Maragall amb l’avinguda Prat de la Riba. Aquesta estarà ubicada al final de la Ronda Santa Eulàlia, en el tram comprès entre el carrer Cervantes i l’antiga N-II. A més, el consistori ha pres la decisió de reduir l’estada de la fira d’atraccions una setmana.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/02/2018 13:50:21