Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:29  |  24/10/2018

Nova oferta formativa per a persones desocupades

  • Formació

    Formació

02/02/2018

Durant aquest primer quatrimestre s’impartiran cursos d’informàtica, seguretat alimentària i tallers d’orientació en la recerca de feina

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Pallejà, a través del programa Eines per al teu futur, ofereix nous cursos i tallers subvencionats destinats prioritàriament a persones en situació d’atur. La voluntat del consistori és incrementar l’oferta formativa al municipi i afavorir, així, la inserció laboral dels pallejanencs i pallejanenques que es troben sense feina.

 

Entre els cursos que es posaran en marxa durant el primer quatrimestre del 2018, hi haurà un de manipulador/a d’aliments de 5 hores, destinat a aquelles persones interessades en desenvolupar la seva activitat laboral en el sector alimentari. En el marc del programa FOAP 2017, també està previst oferir formació d’anglès gestió comercial, neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, activitats auxiliars de magatzem i activitats administratives en la relació amb el client.

 

Hi haurà també un curs d’ofimàtica general, un altre d’iniciació a la informàtica, un de SAP Business One sobre finances i comptabilitat, i un altre de nivell inicial de full de càlcul Excel. S’oferiran també uns tallers de suport en la recerca de feina per saber utilitzar el teu smartphone per buscar un lloc de treball i un altre per millorar la teva pròpia candidatura i captar l’atenció del seleccionar davant una entrevista laboral.

 

Per fomentar també la posada en marxa de nous negocis i donar suport a l’emprenedoria, des de l’Ajuntament s’ofereix el curs anomenat Emprendre en femení i un altre sobre aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci.

 

En el document adjunt podeu consultar les dates i horaris previstos per als diversos cursos i tallers d’aquest quatrimestre. Per a més informació us podeu adreçar a La Molinada, on també caldrà dirigir-se per a formalitzar la inscripció.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/02/2018 13:49:16