Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:35  |  24/10/2018

El Carnestoltes de Pallejà vol tornar a ser un referent a la comarca

  • Carnestoltes 2018

    Carnestoltes 2018

31/01/2018

Els Quarantins del 78 llegiran el pregó d’aquesta edició just abans de l’inici de la Rua de la Disbauxa

Del 8 al 14 de febrer, els carrers de Pallejà s’ompliran de pallejanencs i pallejanenques disfressats i amb la il·lusió de gaudir d’un dels carnavals més participatius de la comarca. Les propostes s’iniciaran dijous gras amb un concurs de truites, una botifarrada i la celebració de l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que inclourà una cercavila guiada pels guanyadors de l’edició anterior, els Quarantins del 70, i amb la participació del grup Ruachamba.

 

Dissabte dia 10, la Kaco començarà el dia a les 10 hores amb la seva tradicional rua que pretén despertar somriures a petits i grans. A la tarda, a partir de les 19 hores, el pregó dels Quarantins del 78 donarà el tret de sortida a la Rua de la Disbauxa que sortirà de la plaça del Castell i continuarà per l’avinguda Prat de la Riba i l’avinguda Generalitat. Es preveu fer un canvi de sentit a l’alçada del carrer Montserrat i que la rua segueixi per l’avinguda Generalitat i l’avinguda Prat de la Riba fins a la rotonda del carrer Joan Maragall. Posteriorment, la gran festa carnavalesca inclourà el lliurament de premis a la plaça del Castell i el ball de disfresses, a partir de les 23.30 hores, a la pista poliesportiva.

 

Diumenge 11 seran els més petits els que podran participar en la rua infantil, a partir de les 12.30 hores, que recorrerà les avingudes Prat de la Riba i Generalitat, farà un canvi de sentit a la Riera Boter i tornarà fins a la plaça del Castell on, a partir de les 13 hores, els més petits podran gaudir d’un espectacle d’animació a càrrec dels Quarantins del 78. El Carnestoltes 2018 es tancarà dimecres de cendra dia 14 de febrer amb una rua mortuòria i el tradicional enterrament de la sardina.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/02/2018 08:42:41