Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:01  |  24/10/2018

Els centres educatius de Pallejà realitzen les jornades de portes obertes

  • Institut de Pallejà

    Institut de Pallejà

26/01/2018

De febrer a l’abril, els pares i mares podran conèixer les escoles i instituts del municipi

Els centres d’infantil, primària i secundària de Pallejà celebren jornades de portes obertes prèvies al període de preinscripció. Aquests propers mesos, les escoles i instituts del municipi, tant públics com concertats, han organitzat sessions informatives per als futurs pares que hi vulguin matricular els seus fills, amb l’objectiu de conèixer els centres i els seus programes pedagògics.

 

L’escola La Garalda serà la primera, farà les sessions de portes obertes dimarts 13 de febrer a les tres de la tarda. El següent serà l’institut Pallejà, que ho farà el dimecres dia 21 de febrer a les cinc de la tarda. L’endemà,  dijous dia 22, obrirà les portes l’escola Àngel Guimerà, a dos quarts de tres de la tarda. A continuació, l’escola Jacint Verdaguer que farà la jornada de portes obertes el dimarts dia 27 de febrer a les tres de la tarda. En el cas de l’Oreig, obrirà portes un dissabte: el dia 3 de març, de 10 a 13h.

 

Per la seva banda, les llars d’infants municipals, celebren les portes obertes el mes d’abril, per la diferència en el calendari de matriculacions. Les Rovires ho farà dimarts 3 d’abril a dos quarts de sis de la tarda i l’Espurna el dijous 5 d’abril, a la mateixa hora.

 

Adjunt podeu trobar un fulletó amb tota la informació i  l’oferta educativa de cada centre.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/02/2018 09:56:10