Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:04  |  24/10/2018

Noves celebracions nadalenques a Pallejà

  • Cavalcada de Reis

    Cavalcada de Reis

27/12/2017

El Pessebre Vivent, la festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis seran algunes de les propostes per seguir gaudint del Nadal al municipi

Després dels primers actes amb motiu de les festes nadalenques, les celebracions no es detenen a Pallejà i ja hi ha previstes noves activitats. Dissabte 30 de desembre, s’organitza el Pessebre Vivent a l’església Santa Eulàlia de Pallejà. La primera sessió serà a les 18 hores, la segona a les 19 hores i, finalment, una última sessió a les 20 hores. A partir dels 6 anys, tots aquells veïns i veïnes que es vulguin apropar a gaudir del pessebre vivent hauran de pagar 2 euros d’entrada.

 

Com també és tradició al municipi, diumenge 31 de desembre se celebra la Nit de Cap d’Any a la Sala Pal·làdius. A partir de les 00.30 hores i fins a les 6 del matí, els veïns i les veïnes, majors de 16 anys, podran gaudir del millor ambient i la millor música per donar la benvinguda el 2018. Així mateix, la Sala Pal·làdius acollirà el dimecres 27 i el dijous 28 de desembre, de 16.30 a 20 hores, tallers infantils i juvenils en favor del Banc d’aliments del poble.

 

Però, sense dubte, l’arribada de la nit més màgica de l’any, la Nit de Reis, posarà el colofó final a unes setmanes plenes d’il·lusions i celebracions. Els dies 2 i 3 de gener, el Patge Reial estarà a la plaça del Castell, de 17 a 20 hores, per rebre totes les cartes dels nens i les nenes.

 

Finalment, la recepció dels Reis Mags d’Orient serà el dia 5 de gener a les 18 hores a la balconada de l’Ajuntament. Tot seguit, s’iniciarà la Cavalcada a la plaça de la Llum. Organitzada per la Comissió de Reis i l’Ajuntament, el recorregut seguirà per Ntra. Sra. Loreto, Onze de Setembre, Joan Maragall, Prat de la Riba, Generalitat, Pau Claris, fins a tornar a Ntra. Sra. Loreto i finalitzar novament a la plaça de la Llum.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/01/2018 15:24:21