Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

07:36  |  24/10/2018

Obertes les inscripcions per al programa de termalisme de l’Imserso

  • Programa de termalisme social

    Programa de termalisme social

05/12/2017

Els participants podran optar per un primer torn de febrer a agost o un segon de setembre a desembre

Les persones interessades en participar en el programa de termalisme de l’Imserso, ja poden tramitar la sol·licitud a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Pallejà. Es tracta d’un programa que ofereix tractaments termals a preus reduïts per a pensionistes. Les estades són de 10 o 12 dies amb allotjament i pensió complerta en un balneari, un reconeixement mèdic i els tractaments termals receptats, a més d’activitats d’oci i temps lliure.

 

El primer torn d’estada anirà de febrer a agost de l’any 2018. En aquest cas, hi ha temps per presentar la sol·licitud fins al 27 de desembre als Serveis Socials de Pallejà (rambla Pau Casals, 6). El termini s’allarga fins al 4 de gener en cas que s’opti per fer arribar la sol·licitud directament a l’oficina del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Si es prefereix optar pel segon torn d’estades, que anirà de setembre a desembre de l’any 2018, hi haurà temps per presentar la documentació fins al dia 4 de maig del 2018 als Serveis Socials de Pallejà i fins al dia 11 de maig a la Generalitat.Data de modificació: 05/12/2017 14:54:53