Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:29  |  24/10/2018

L’institut de Pallejà guanya el 13è Concurs d’Idees Emprenedores

  • Dia de l'emprenedor 2017

    Dia de l'emprenedor 2017

01/12/2017

Alumnes de batxillerat han presentat un projecte que pretén facilitar les condicions de vida a persones amb malalties cròniques

Els alumnes de batxillerat de l’IES Pallejà han guanyat el Concurs d’Idees Emprenedores 2017, una iniciativa en la que hi participen nois i noies de diversos instituts de la comarca del Baix Llobregat i que aquest any ha arribat a la seva 13ª edició.

El certamen s’ha celebrat en el marc del Dia de l’Emprenedor, una jornada organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració d’altres ajuntaments, com el de Pallejà, que pertanyen a la zona de la Vall Baixa.

 

La idea de negoci dels joves pallejanencs consistia en desenvolupar un dispositiu mòbil en forma de braçalet que pretenia facilitar la vida a aquelles persones que pateixen malalties cròniques. Els alumnes van exposar el seu projecte davant el jurat, presentant no només el concepte sinó també un pla de comunicació, un estudi dels recursos necessaris per poder dur a terme la idea, un pla de mercat i comercialització i un anàlisi de la viabilitat del projecte.

 

L’Ajuntament de Pallejà vol felicitar l’alumnat per haver guanyat el concurs així com al personal docent i l’equip directiu de l’institut que treballen diàriament per garantir una educació de qualitat. El premi és de 500 euros que s’invertiran en el centre educatiu.Data de modificació: 01/12/2017 13:08:41