Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:41  |  18/03/2018

El Fleamarket i l’Ecomarket arriben a Pallejà

  • Fleamarket i ecomarket

    Fleamarket i ecomarket

14/11/2017

Els dies 25 i 26 de novembre la rambla Riera Boter acollirà aquestes iniciatives de compravenda de productes i serveis ecològics

Amb l’objectiu de contribuir a la millora del medi ambient, arriben a Pallejà dues iniciatives de compravenda de serveis i productes ecològics. El Fleamarket és un mercat d’intercanvi i segona mà que pretén fomentar la reutilització i evitar que els objectes en desús es converteixin en residus. Es poden vendre i intercanviar tota mena d’articles, sempre i quan estiguin en bon estat, com llibres, mobles, pel·lícules, eines, roba i complements, electrodomèstics i joguines, entre d’altres.

 

El mercat es farà dissabte 25 de novembre de 10 a 19 hores i diumenge 26 de 10 a 14 hores a la rambla Riera Boter. Els particulars interessats en posar-hi una parada s’han d’inscriure prèviament a través del web www.fleamarket.cat.

 

A més d’aquesta iniciativa, també dissabte i diumenge la ciutadania podrà visitar l’Ecomarket, un mercat a l’aire lliure en el qual es vendran productes i serveis naturals i ecològics amb l’objectiu de promoure el consum responsable i millorar el nostre benestar i la nostra qualitat de vida.

 

Es preveu que hi hagi parades sobre alimentació ecològica, productes de proximitat, salut i teràpies naturals, moda sostenible i complements, bioconstrucció i energies renovables, entre d’altres. Els venedors que vulguin posar-hi una parada s’hauran d’inscriure prèviament a través del web www.ecomarket.cat. Durant tota la jornada hi haurà una zona gastronòmica amb food trucks i una zona infantil amb activitats per als més petits.


Informació relacionada


Data de modificació: 15/11/2017 13:55:05