Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:36  |  18/03/2018

Nova temporada d’espectacles infantils i juvenils a Pallejà

  • La Xarxa

    La Xarxa

04/10/2017

La Xarxa presenta la seva programació divendres a la tarda amb una festa per a tota la família a la plaça del Castell

Aquest proper divendres dia 6 d’octubre, La Xarxa organitza una festa a la plaça del Castell per presentar la nova temporada 2017-2018, que inclourà espectacles infantils i juvenils per a nens i nenes a partir dels 3 anys. La companyia Cirquet Confetti oferirà a les 18.15 h el seu espectacle ‘Miss Umbrel·la’ que pretén fer gaudir a tota la família.

 

Serà al mes de novembre quan s’iniciaran les representacions a la sala d’actes del Castell de Pallejà entre les quals hi haurà titelles, conta-contes i altres propostes. Diumenge 5, la companyia Petit Bonhom presentarà l’obra  7 ratolins.  El dia 17 de desembre serà el torn de la representació Cabaret Patufet, a càrrec de la companyia Samfaina de Colors. Al mes de gener La Guilla Teatre portarà al Castell Una carretada de contes. Finalment, la temporada finalitzarà el dia 11 de març amb el grup Txo Titelles i la seva obra Safrà i Serafí. Tots els espectacles començaran a les 12 del migdia i tindran un preu de 5 €.

 

La programació de La Xarxa forma part de la Fundació Xarxa d’Espectacle infantil i juvenil de Catalunya i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 


Informació relacionada


Data de modificació: 04/10/2017 13:11:29