Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

06:48  |  18/03/2018

S’entrega el projecte de reforma de l’escola Àngel Guimerà

  • Projecte reforma escola Àngel Guimerà

    Projecte reforma escola Àngel Guimerà

  • Projecte reforma escola Àngel Guimerà

    Projecte reforma escola Àngel Guimerà

09/05/2017

L’edifici tindrà un consum energètic gairebé nul i millorarà el confort d’alumnes i mestres

Aquest dimarts al matí s’ha fet el lliurament a l’Ajuntament per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona del Projecte bàsic de reforma de l’escola Àngel Guimerà, que inclou reformes i millores a l’edifici principal per convertir l’equipament en un edifici NZEB. Això vol dir que el seu consum energètic serà gairebé nul i reduirà les emissions de gasos d’efecte hivernacle i la contribució al canvi climàtic. A més, la reforma permetrà millorar la seguretat i el confort dels alumnes, mestres i monitors des del punt de vista tèrmic i acústic.

 

L’edifici de l’escola Àngel Guimerà té més de 40 anys i requereix una rehabilitació a nivell constructiu. El projecte presentat té en compte criteris energètics i proposa també una renovació de l’envolupant de l’edifici, assolint l’objectiu de rehabilitació integral.

 

Aquest estudi s’emmarca en el Projecte social NZEB de rehabilitació energètica en edificis d’equipaments públics municipals i ha estat presentat per representants de l’AMB i l’equip redactor (PichArquitects) als representants municipals i l’equip directiu del centre.Data de modificació: 09/05/2017 16:05:26