Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

02:14  |  20/02/2018

Tot a punt per la Diada de Sant Jordi amb gran protagonisme dels llibres

  • Sant Jordi

    Sant Jordi

21/04/2017

Diumenge 23 d’abril es lliuraran els premis dels concursos literaris i s’instal·laran parades de llibres i roses a la plaça Major

Pallejà celebrarà la Diada de Sant Jordi amb actes organitzats durant tot el cap de setmana on els llibres tindran un gran protagonisme. Divendres a la tarda hi haurà una sessió especial del racó del conte amb els Contents Contem Contes Cantant a al biblioteca, però s’ha anul·lat l’obra de teatre programada a la sala d’actes.

 

El gran dia serà diumenge 23 d’abril, quan s’instal·laran parades de roses i llibres a la plaça Major durant tot el dia. A les 12 hores del migdia, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa,  i a les 18 hores de la tarda es lliuraran els premis del 33è Concurs literari Sant Jordi i de les primeres edicions dels concursos Miguel de Cervantes i William Shakespeare. A les 18 hores, es mantindrà la presentació del llibre “Ales de vidre”, de la veïna de Fontpineda Carmen Amorós, difunta el passat 19 d’abril.

 

A més de la resta d’activitats incloses al programa de Sant Jordi, dissabte també se celebrarà la Festa de l’Arbre a Fontpineda, des de les 11 hores del matí al costat de l’escola L’Oreig.


Informació relacionada


Data de modificació: 24/04/2017 08:25:30