Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:07  |  16/06/2019

L’Ajuntament obre el procés de creació d’una borsa de treballadors socials

  • 1374.jpg

    1374.jpg

07/01/2015

Els interessats tenen set dies hàbils per a presentar la documentació que acrediti la seva formació i experiència profess

L’Ajuntament de Pallejà ha aprovat les bases que regulen el procés d’elaboració d’una borsa de treball per a futures necessitats de contractació temporal de treballadors/es socials. Es busca a persones amb experiència mínima d’un any en l’àmbit de l’administració pública, que tinguin la diplomatura o el grau de treball social i compleixin requisits com disposar del nivell C de català i coneixements d’informàtica a nivell d’usuari, entre d’altres. En el procés de creació de la borsa de treball es valorarà l’experiència professional i la formació específica relacionada amb el sector així com els resultats de les proves selectives i d’una entrevista personal.
Les persones interessades en formar part d’aquesta borsa de treball tenen set dies hàbils per a presentar la instància, a comptar des de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).


Data de modificació: 21/01/2016 16:56:40