Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

00:28  |  16/06/2019

Diumenge 18 de gener se celebra el Set Vides Vintage Market

  • 1334.jpg

    1334.jpg

09/01/2015

Un 10% dels ingressos que es recullin amb les inscripcions del mercat de segona mà es destinaran a projectes socials

El proper diumenge dia 18 de gener Pallejà celebrarà la primera edició del Set Vides Vintage Market. Recordem que era una activitat prevista per al passat mes de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, però que es va haver de suspendre per la previsió de pluges intenses. Es tracta d’un mercat on es podran trobar productes de segona mà a més d’objectes fets amb material reciclat i d’elaboració artesanal. Les parades estaran ubicades de 10 a 15 h a l’avinguda Onze de Setembre.
Durant tot el matí els visitants podran comprar, vendre o intercanviar des de roba i complements a mobles passant per articles esportius o de puericultura, entre d’altres. El mercat inclourà un espai d’intercanvi anomenat “Set troc” en el que els visitants podran bescanviar un màxim de deu joguines. També hi haurà activitats adreçades a un públic familiar. Els més petits podran gaudir d’inflables i de jocs tradicionals, a més de participar en el taller Recicl-art destinat a endinsar els infants en el món de l’art utilitzant materials reciclats. Es preveu també l’organització d’un taller de sabons fets amb olis vegetals, un espectacle musical vintage a càrrec de Happy Day i animació al carrer amb els Grallers d’Artés.
La iniciativa va néixer amb la voluntat de fomentar la reutilització i sensibilitzar a la població sobre la importància de donar una nova vida a tots aquells productes i materials que d’una altra forma acabarien convertint-se en residus. Es preveu que un 10 % dels ingressos derivats de les inscripcions es destinin a projectes socials d’àmbit local i, més concretament, al Banc d’Aliments de Pallejà.


Data de modificació: 21/01/2016 16:56:40