Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:47  |  16/06/2019

L’Ajuntament signa dos convenis per posar en marxa projectes d’inserció laboral

  • 1378.jpg

    1378.jpg

16/01/2015

Un total de 45 persones es podran beneficiar d’aquests programes finançats pel consistori que intenten ajudar als aturats

L’Ajuntament de Pallejà té previst posar en marxa dos programes d’acompanyament social i laboral que estaran finançats amb fons municipal. El consistori ha signat dos convenis de col·laboració amb dues cooperatives especialitzades en orientació professional. La primera, Drecera SCCL, durà a terme un projecte amb la intenció de donar suport als joves de la població per tal que tinguin més possibilitats d’accedir a un lloc de treball. El programa està adreçat a un total de 15 nois i noies de 16 a 24 anys que estiguin en situació d’atur. Entre les accions a desenvolupar es preveu oferir formació sobre la utilització de noves tecnologies de la informació i la comunicació així com realitzar un acompanyament d’aquest col·lectiu en la seva incorporació al mercat de treball.
El consistori també ha signat un segon conveni amb Insercoop SCCL. El seu programa està adreçat a una trentena de persones en situació d’atur i amb dificultats socioeconòmiques. En aquest cas, la intenció és donar eines als participants per ajudar-los a incorporar-se en el mercat de treball així com optimitzar les seves capacitats per a mantenir la feina i consolidar-la. Entre les accions a desenvolupar hi ha previst fer una diagnosi de la seva orientació professional, oferir formació sobre el desenvolupament de competències i fer entrevistes de seguiment individuals.
L’acord ha estat possible gràcies al treball de les regidories de Serveis Socials i Promoció Econòmica que han fet una aposta important per intentar reduir l’atur al municipi així com l’impacte que la crisi econòmica està tenint directament sobre les famílies amb menys recursos.


Data de modificació: 21/01/2016 16:56:40